AcasăLifestyle„Surprizele” din coletul acestui motor de motosapa: cu ce accesorii se livreaza?

„Surprizele” din coletul acestui motor de motosapa: cu ce accesorii se livreaza?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Motorul de motosapa este un instrument esential pentru lucrarile agricole, oferind o versatilitate remarcabila si fiind compatibil cu diverse echipamente, cum ar fi motocultoarele, motopompele si chiar generatoare. Atunci cand alegi un motor de acest tip, este crucial sa te asiguri ca vine echipat cu toate accesoriile necesare pentru a-l utiliza la capacitate maxima.

Ce este un motor de motosapa?

Un motor de motosapa https://www.generalmotor.ro/motor-motosapa este un dispozitiv conceput pentru a simplifica lucrarile agricole. Motorul de 7 CP despre care vom discuta este un model robust, cu filtru de aer umed si o capacitate cilindrica de 208 cmc, ideal pentru utilizare pe termen lung in diverse conditii de munca.

Versatilitate si compatibilitate

Acest motor poate fi montat pe o varietate de echipamente agricole, facandu-l extrem de util in orice gospodarie. Capacitatea de a se adapta la diferite masinarii il face indispensabil pentru orice fermier modern.

Modelul specific de motor de 7 CP

Modelul specificat are un motor OHV in 4 timpi, cu un cilindru, racire pe aer, cu un ax orizontal. Este capabil sa produca o putere de 7 CP (5.200 W / 3.600 RPM), avand o capacitate a baii de ulei de 0.6 L si un rezervor de combustibil (benzina) de 3.6 L, dimensiunile sale fiind de 31.2×36.2×34.6 cm, cu o greutate de 15 kg.

Accesorii incluse in colet

In colet, alaturi de motor, sunt incluse o fulie dubla pentru curea de 13 mm si o cheie de bujie. Aceste accesorii sunt esentiale pentru instalarea, intretinerea si functionarea pe termen lung a motorului.

Avantajele filtrului de aer umed

Filtrul de aer umed joaca un rol crucial in protejarea motorului. Acesta impiedica particulele de praf sa patrunda in interior, prelungind astfel durata de viata a motorului si asigurand o functionare eficienta pe termen lung.

Beneficiile utilizarii acestui motor

Motorul este laudat pentru silentiozitatea si productivitatea sa. Recenziile clientilor subliniaza fiabilitatea si eficienta motorului, confirmand ca este o investitie valoroasa pentru orice fermier si nu numai.

Recenzii ale clientilor

Feedback-ul primit de la clienti este unanim pozitiv, acestia apreciind atat performanta motorului, cat si accesoriile incluse care faciliteaza utilizarea imediata.

In concluzie, indiferent de natura activitatii tale, fie ca este profesionala sau de intretinere a gospodariei, acest motor de motosapa reprezinta o solutie excelenta, mai ales datorita accesoriilor incluse si performantei de top.

motor motosapa

Intrebari frecvente

Cum contribuie filtrul de aer umed la longevitatea motorului?
Filtrul de aer umed, care functioneaza in baie de ulei, este crucial pentru protectia motorului. Acesta capteaza particulele de praf si impuritatile inainte de a patrunde in motor, reducand uzura interna si prelungind astfel durata de viata a acestuia.

Ce accesorii sunt incluse in pachetul motorului de motosapa?
In pachet sunt incluse o fulie dubla pentru curea de 13 mm si o cheie de bujie. Acestea sunt esentiale pentru montajul, functionarea si intretinerea adecvata a motorului, permitand utilizatorilor sa efectueze ajustari si reparatii de baza fara a necesita asistenta profesionala.

Care sunt principalele beneficii ale acestui motor conform recenziilor clientilor?
Conform recenziilor, clientii apreciaza in mod deosebit silentiozitatea si eficienta motorului, evidentiind si accesoriile utile incluse. Ei remarca fiabilitatea pe termen lung si capacitatea motorului de a opera fara probleme sub sarcina grea, facandu-l ideal pentru diverse aplicatii agricole.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA