spot_img
AcasăNews AlertSURPRIZE DE CRĂCIUN ÎN MARAMUREȘ - O agenție oferă GRATUIT o casă...

SURPRIZE DE CRĂCIUN ÎN MARAMUREȘ – O agenție oferă GRATUIT o casă cu 10 camere. Care sunt condițiile pentru a o primi

DISTRIBUIȚI

„Dar din dar se face Rai”, spune o vorbă din bătrâni foarte des auzită pe plaiurile maramureșene, unde oamenii nu au uitat că unul dintre cele mai plăcute sentimente este cel de a dărui celor în nevoie. O agenție imobiliară din județ a ridicat ștafeta la un alt nivel și face un anunț cel puțin surprinzător: oferă o casă de aproape 300 de metri pătrați, cu 10 camere și un living, GRATUIT.

Totuși, există și o condiție: noul proprietar al imobilului trebuie să își ia angajamentul de a-l folosi pentru un scop în primul rând caritabil. Agenția a oferit și o serie de propuneri:

  • infiintarea unui camin de batrani;
  • ajutor pentru copiii orfani;
  • ajutor pentru persoane fara locuinta;
  • ajutor pentru persoane cu dizabilitati;
  • ajutor pentru persoane cu grave probleme de comportament pentru a le oferi consiliere;

Casa se află în localitatea Borșa, județul Maramureș. Zona este una liniștită, aproape de munți și zone verzi cu arbori seculari și cărări rar umblate, pe marginea cărora se găsesc fructe de pădure oferite gratis de natură. Panorama este deosebită, aerul curat. Casa este situată pe malul unui pârâu cu apă limpede de munte, un loc unde adierea ușoară a vântului simțită pe pielea unei persoane în vârstă sau a uneia compleșită de probleme poate să o facă să-și dorească să lupte pentru a fi din nou fericită, să-și reia viața și să trăiască din nou cu adevărat”, spun reprezentanții agenției.

Persoanele interesate pot cere mai multe detalii la numărul de telefon 0746054466.

Adrian Barbur/ ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA