AcasăActualitateSocialSunt locuri de munca in Ungaria, Germania si Belgia (VIDEO)

Sunt locuri de munca in Ungaria, Germania si Belgia (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Ungaria, Germania si Belgia sunt cateva dintre tarile care au in aceasta perioada locuri de munca disponibile prin reteaua europeana de intermediere a fortei de munca EURES. Oferta este recenta dar numarul slujbelor este foarte redus. 

Cele mai recente job-uri disponibile prin Serviciul european de intermediere a fortei de munca EUREs sunt in Ungaria, Germania si Belgia. Tara din imediata noastra apropiere are nevoie de un receptioner pensiune si un vanzator de viniete pentru autostrazi. Persoanele interesate trebuie sa stie limba maghiara, iar in primul caz sa aiba si studii superioare in domeniu. Contractele de munca sunt pe termen nelimitat, iar salarul brut urca la 140.000 de forinti pentru receptioner si 70.000 de forinti pentru vanzator. In Germania exista doua posturi disponibile pentru un cuplu care doreste sa lucreze ca expozant in parcuri de distractii. Salarul net este de 800 de euro pe luna dar angajatorul asigura cazarea. Contractul este pana la mijlocul lunii decembrie 2013. In Belgia este nevoie de un cercetator stintific dispus sa lucreze intr-o firma privata axata pe biologie si preclinica. Angajatorul solicita cunoasterea limbii engleze fluent, diploma de doctorat sau echivalentul in imunologie, oncologie sau o specializare apropiata, 3 ani experienta in biotehnologie, industria farmaceutica sau intr-o pozitie academica similara.
Promite in schimb un salar atractiv si diferite bonusuri.Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand adresa de internet www.eures.anofm.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA