AcasăActualitatePoliticSUNĂ “DEȘTEPTĂTORUL”? - Activitatea interimarului Rob și a aleșilor Coaliției pentru Baia...

SUNĂ “DEȘTEPTĂTORUL”? – Activitatea interimarului Rob și a aleșilor Coaliției pentru Baia Mare, evaluată de Adunarea Generală

DISTRIBUIȚI

Coaliția pentru Baia Mare va organiza prima Adunare Generală de la constituirea acesteia.  Evenimentul va avea loc în data de 27 ianuarie 2017, începând cu ora 15:00 la Sala de Conferințe M1 din cadrul Centrului de Afaceri „Millennium Business Center”. 

SUNĂ “DEȘTEPTĂTORUL”? Ordinea de zi a Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare va cuprinde mai multe puncte. Principalul subiect se referă la evaluarea activității consilierilor locali care fac parte din alianță, ai celor județeni. La fel, va fi evaluată și activitatea viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob.

În cadrul întâlnirii vor fi discutate și aspecte legate de stabilirea programului de acțiune pentru anul 2017, dar și acordarea sprijinului politic, prin vot, pentru viceprimarul cu atribuții de primar interimar.
Reprezentanții mass-media sunt invitați să participe la lucrările Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare. În deschiderea evenimentului vor fi făcute și declarații de presă, anunță reprezentanții entității.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA