AcasăActualitateSocialSUMĂ URIAȘĂ – Vezi cât oferă HBO hackerilor pentru a nu difuza...

SUMĂ URIAȘĂ – Vezi cât oferă HBO hackerilor pentru a nu difuza episoadele din „Game Of Thrones”

DISTRIBUIȚI

SUMĂ URIAȘĂ   HBO este dispus să ofere bani pentru ca episoadele din mai multe seriale difuzate pe acest post, să nu fie făcute publice de către hacker, care au atacat serverele companiei. Hackerii dețin episoade și date confidențiale inclusive din „Game of Thrones“, potrivit adevarul.ro.

Televiziunea este dispusă să plătească 250.00 de dolari grupului de hacker care au spart serverele. HBO oferă aceastp sumă ca semn de recunoştinţă pentru faptul că hackerii au descoperit ineficienţa sistemului.

Compania lucrează din greu încă de pe 23 iulie pentru a revizui tot materialul pe care ni l-aţi pus la dispoziţie. Deocamdată nu am reuşit să finalizăm acest proces. Aveţi avantajul că ne-aţi luat prin surprindere. În spiritul cooperării profesionale, vă cerem să vă amânaţi termenul limită cu o săptămână. Pentru a vă demonstra buna-credinţă, suntem dispuşi să ne angajăm la plata unei sume de 250.000 de dolari pentru descoperirea vulnerabilităţilor din sistemul HBO“, se arată în e-mailul dat de HBO unei persoane din grupul de hackeri.

Cel mai probabil ca oferta HBO este doar o încercare de a câştiga timp, ţinând cont că au cerut zilele trecute „salariul câştigat în şase luni în bitcoin“, precizând că într-un an obţin între 12 şi 25 de milioane de dolari de la companiile pe care le atacă şi le şantajează.

Aceasta nu este prima încercare a hackerilor de a divulga episoadele noi din Urzeala Tronurilor. Și în 2015, hackerii au furat primele patru episoade din sezonul 5 „Game of Thrones“, înainte ca acestea să fie lansate oficial.

Hackerii au publicat deja un rezumat al scenariului pentru următorul episod din noul sezon „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, precum şi numerele de telefon şi adresele de e-mail ale unor staruri precum Peter Dinklage (Tyrion), Lena Headey (Cersei) şi Emilia Clarke (Daenerys).

Episodul 4 din sezonul 7 „Game of Thrones“,a apărut pe o altă platform, înainte cu două zile de premiera oficială de pe HBO, însă reprezentanţii televiziuni au precizat că nu are legătură cu atacul cibernetic produs recent, ci cu neglijenţa unor parteneri ai televiziunii. Chiar şi aşa, peste 10 milioane de telespectatori au urmărit premiera episodului 4 la HBO.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA