Acasăsinucidere maramuresSUMĂ URIAȘĂ – Mark Zuckerberg a plătit peste două miliarde de dolari...

SUMĂ URIAȘĂ – Mark Zuckerberg a plătit peste două miliarde de dolari pentru două cuvinte pe care le-a spus

spot_img

DISTRIBUIȚI

SUMĂ URIAȘĂ  Când ești o persoană atât de urmărită precum Mark Zuckerberg, fiecare gest sau cuvânt este intens studiat și te poate costa o avere.

Fondatorul Facebook s-a convins de asta pe pielea sa, chiar zilele acestea. Investitorii Facebook vindeau acţiuni ale Facebook ieri, după ce conducerea reţelei a avertizat că veniturile din publicitate ar putea fi „seminifactiv” (1) reduse şi că se pregătesc de investiţii „agresive” (2).

Alegerea acestor cuvinte a făcut ca acţiunile Facebook să scadă cu 5% şi ca Mark Zuckerberg să piardă 2.5 miliarde de dolari din avere, scrie Yahoo Finance.

Asta în ciuda faptului că Facebook a avut un trimestru financiar foarte bun, depăşind aşteptările analiştilor de pe Wall Street, potrivit Business Magazin.

Facebook continuă să facă mulţi bani din advertising, înregistrând o creştere de 50% an de an în ultimii ani, iar în ultimul trimestru veniturile din publicitate au crescut cu 59% la 6,8 miliarde de dolari, advertising-ul de pe mobile reprezentând aproximativ 85% din această sumă.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA