AcasăActualitate112SUICID LA CÂMPULUNG – O copilă de 15 ani s-a aruncat de...

SUICID LA CÂMPULUNG – O copilă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia cu iubitul ei de 33 de ani

DISTRIBUIȚI

SUICID LA CÂMPULUNG  O adolescentă de 15 ani din Câmpulung s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc în care locuia împreună cu iubitul ei, cu 18 ani mai bătrân.

Tânăra de 15 ani s-a sinucis pe data de 12 iulie, fiind găsită de o persoană care a sunat imediat la 112. Polițiști sosiți la fața locului au găsit-o pe adolescentă căzută pe un gard de lemn în fața blocului. Echipajul medical care a sosit la locul tragediei nu a putut decât să contestate decesul tinerei.

Maria S. locuia împreună cu iubitul ei, în vârstă de 33 de ani, în locul de unde s-a sinucis. Bărbatul a spus că tânăra s-a aruncat de la etaj în jurul orei 5:40, însă nu a putut preciza motivul care a determinat-o pe copilă să-și pună capăt zilelr, potrivit obiectivdesuceava.ro.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Suceava și un medic din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădă­uți. Aceștia l-au examinat fizic pe Remus Conduraș și apoi cadavrul Mariei S., ocazie cu care nu au fost găsite elemente care să pledeze pentru săvârșirea unei infracțiuni.

De asemenea, în urma necropsiei efectuate, medicii legiști nu au găsit nicio urmă de violență pe corpul tinerei. Anchetatorii au întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru determinarea circumstanțelor în care s-a sinucis tânăra de 15 ani.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA