AcasăActualitate112SUICID ÎN BRĂILA – Un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea...

SUICID ÎN BRĂILA – Un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea casei. Acesta ar fi încercat să se sinucidă de mai multe ori după ce a divorțat

DISTRIBUIȚI

SUICID ÎN BRĂILA  Un bărbat s-a spânzurat în curtea casei unde locuia. După ce a divorţat, a încercat de mai multe ori să-şi pună capăt zilelor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru un bărbat de 60 de ani, care a fost găsit spânzurat de vecini în curtea unde se găseşte imobilul în care locuia.

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit spânzurat în cartierul Progresul din Brăila. Vecinii au anunţat medicii prin 112, dar manevrele de resuscitare ale acestuia s-au dovedit inutile.

Poliţiştii au verificat zona şi au concluzionat că este vorba cel mai probabil de o sinucidere, ţinând cont că nici pe corpul bărbatului nu s-au descoperit urme de violenţă.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsiere, legiştii urmând să dea verdictul definitiv în acest caz. Vecinii au declarat că brăileanul avusese şi în trecut tentative de suicid, în special după ce divorţase de soţie. Anul trecut păţise şi un alt necaz, casa în care locuia fiind distrusă parţial de un incendiu.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA