spot_img
AcasăActualitate112SUICID ÎN GORJ – Un miner s-a spânzurat de dorul soției care...

SUICID ÎN GORJ – Un miner s-a spânzurat de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate

DISTRIBUIȚI

SUICID ÎN GORJ  Un miner din județul Gorj s-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate. Ion Boştinaru, un miner de 40 de ani din comuna Fărcăşeşti, Gorj, s-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate, fiind găsit spânzurat de o grindă din gospodăria sa.

Bărbatul, care lucra ca electrician la Cariera Roşia a CE Oltenia, a lăsat un bilet de adio în care le cere iertare soţiei şi fiicei, scrie pandurul.ro. Minerul a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă, într-o anexă din spatele casei. Ion Boştinaru are o fiică, în vârstă de 15 ani, iar soţia este plecată la muncă în străinătate.

Înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, bărbatul a lăsat un bilet de adio. A scris că îi pare rău pentru gest, că îşi iubeşte fiica şi soţia şi că ar vrea ca aceasta să revină acasă.

Apropiaţii lui Boştinaru cred că bărbatul a recurs la acest gest din cauza singurătăţii, mai ales că îi era destul de greu după moartea părinţilor, mai scrie sursa citată. Mai mult, mama sa şi-ar fi pus capăt zilelor în acelaşi mod, spânzurându-se, iar tatăl ar fi decedat chiar în noaptea nunţii sale.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA