AcasăActualitate112SUICID DIN DRAGOSTE – I-a trimis fostei iubite o poză cu ștreangul,...

SUICID DIN DRAGOSTE – I-a trimis fostei iubite o poză cu ștreangul, apoi s-a spânzurat

spot_img

DISTRIBUIȚI

SUICID DIN DRAGOSTE   Un vasluian de 29 de ani s-a sinucis după ce a fost părăsit de iubită, dar înainte de a face acest gest i-a trimis fostei partenere, pe Facebook, o poză cu ștreangul pe care și l-a pregătit, scrie estnews.ro.

Marius Orzan, din localitatea Crețești a fost găsit fără suflare într-o anexa a gospodăriei în care locuia. Se pare că acesta nu putuse accepta faptul că fosta iubită l-a părăsit și, oricât a încercat să o convingă să se întoarcă la el, nu a reușit. Poliția a descoperit trupul tânărului după ce fosta iubită i-a alertat că primise de la el o fotografie cu un ștreang. Speriată, femeia l-a sunat de mai multe ori și când a văzut că nu răspundea a cerut ajutor polițiștilor din sat.

Sătenii sunt surprinși de gestul lui Marius, mai ales că era cunoscut ca un băiat la locul lui, foarte muncitor.

Nu îmi vine să cred ! Ieri am vorbit cu el, nu a spus că are gânduri de genul asta. Era puțin supărat. Avea probleme cu iubita, însă nu ne-am așteptat la una ca asta. Era un băiat cuminte, gospodar, nu a făcut probleme în sat. Iubea și nu a suportat gândul că a fost părăsit, probabil. E o nenorocire pentru familie, pentru noi toți. Mare păcat de el și de tinerețea lui! Sunt destule femei în lumea asta, nu trebuia să facă asta!”, a spus un vecin de-al tânărului

Politistii au deschis o anchetă, dar principala ipoteză este cea a sinuciderii.

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA