Acasă Actualitate Politic SUFLĂ ŞI-N IAURT - De frica datoriilor, PSD Maramureş verifică dosarele candidaţilor

SUFLĂ ŞI-N IAURT – De frica datoriilor, PSD Maramureş verifică dosarele candidaţilor

DISTRIBUIȚI

După ce 2.actualmm.ro a semnalat faptul că PSD Maramureş datorează peste 100.000 de lei către bugetul de stat, conducerea filialei a luat măsuri.

“Suma de un miliard de lei vechi a fost strânsă în urma unei colectări riguroase a cotizațiilor membrilor de partid. În luna februarie 2016 am achitat integral și plata chiriei pe lângă plata impozitului, deși miercuri, 30 martie 2016, în Parlamentul României s-a stabilit că, pe perioada campaniilor electorale, conturile partidelor politice nu pot fi blocate. Am considerat, însă, că nu este normal să intrăm cu datorii în această campanie. Unul dintre criteriile pe care PSD le-a stabilit în nominalizarea candidaților pentru primării, Consilii locale sau Consiliul Județean este integritatea. Candidații pe care îi avem în fiecare din cele 76 de UAT-uri trebuie să facă dovada faptului că sunt cu toate plățile către buget la zi. PSD va verifica dosarul de candidatură al fiecărui membru PSD care dorește să candideze în cadrul alegerilor locale din anul 2016”, dosar care va trebui să cuprindă o adeverință privind plata la zi a contribuțiilor pentru bugetele autorităților locale. A-ți plăti obligațiile legale către autoritățile locale este o obligație și un act de patriotism local și un lucru la care PSD ține foarte mult”, a scris Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş pe pagina persoanlă de pe o reţea de socializare.

Cu toate acestea, alegerile sunt doar din patru în patru ani astfel că situaţii precum cea din acest an ar putea să mai apară.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA