AcasăActualitate112SUFERINŢĂ DIN DRAGOSTE - Un fotbalist s-a spânzurat în apartamentul părinţilor săi

SUFERINŢĂ DIN DRAGOSTE – Un fotbalist s-a spânzurat în apartamentul părinţilor săi

spot_img

DISTRIBUIȚI

SUFERINŢĂ DIN DRAGOSTE Un fotbalist român în vârstă de numai 27 de ani s-a spânzurat! Mama lui l-a găsit în bucătărie. Un tânăr fotbalist care avea și preocupări legate de politică și-a pus azi capăt zilelor, a anunțat Ziarul de Vrancea, notează Libertatea.

George Gudană, în vârstă de 27 de ani, s-a spânzurat cu o eșarfă în bucătăria apartamentului părinților lui, din Focșani. Trupul neînsuflețit al jucătorului de la Național Golești a fost descoperit chiar de mama acestuia.

Părinții lui mai mergeau la țară, la Rădulești. Azi, mama lui s-a întors în Focșani și l-a găsit mort. O ceartă cu iubita l-a împins spre acest gest disperat. El le-a spus vineri părinților că s-a certat cu fata, iar azi și-a pus capăt zilelor.

George Gudană a jucat fotbal la echipe din județul Vrancea. În trecut a evoluat la Mircești, iar în ultima perioadă purta tricoul celor de la Național Golești.

George Gudană se pregătea să se angajeze în armată. El fusese implicat și în politică, fiind membru al filialei locale a PNL.

„Astăzi am pierdut un PRIETEN adevărat. Un prieten care NICIODATĂ nu s-a gândit la altceva decât la PRIETENIE. Un prieten cu care am râs mult, am trăit MULTE momente superbe și m-a ajutat mult. Plâng și voi plânge mult pentru cel ce mi-a fost PRIETEN în ultimii 10 ani. Să-ți fie țărâna ușoară, George Gudană”, a scris Emi Gongu, un amic al fotbalistului dispărut.

Ultimul mesaj al fotbalistului, citiţi AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA