Acasă Actualitate Politic SUFERĂ DE AMNEZIE? – Deputatul Florin Tătaru a “uitat” să-şi treacă în...

SUFERĂ DE AMNEZIE? – Deputatul Florin Tătaru a “uitat” să-şi treacă în declaraţia de avere apartamentul soţiei

DISTRIBUIȚI

Deputatul Florin Tătaru pare foarte preocupat de locuinţele sociale şi a performat aproape o oră pe această temă în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat luni, 18 aprilie. Probabil deputatul cu aspiraţii de edil al unui municipiu reşedinţă de judeţ are nevoie de un loc unde să stea pentru că, potrivit declaraţiilor de avere, nu are casă, nu are masă, nu are nimic. În declarație de avere, căci în realitate…

Totul este însă la nivel declarativ pentru că în calitate de deputat care reprezintă Maramureşul şi implicit băimărenii în Parlament nu are nicio interpelare sau întrebare legată de construcţia de locuinţe sociale în Baia Mare sau în judeţ, niciuna din anul 2010 de când este deputat. A încercat să arunce mâţa moartă în ograda actualului edil, spunând că i-a cerut de multe ori să iniţieze proiecte în acest sens, dar nu a făcut public acest lucru. Nu şi-a putut însă susţine afirmaţiile cu probe.

Întrebat dacă în cei şase ani de mandat şi-a construit o locuinţă proprietate personală, Tătaru a părut foarte deranjat de întrebare şi a replicat sec: „Uitaţi-vă mai bine”. Lucru pe care l-a şi făcut reporterul 2.actualmm.ro care a făcut o descoperire şocantă: deputatul suferă de amnezie. A uitat timp de patru ani că soţia lui are un apartament achiziţionat în anul 2005 şi care nu figura în niciuna dintre declaraţiile de avere depuse la Camera Deputaţilor.

Mai mult, în ultima declaraţie de avere, pe care probabil n-a apucat s-o „cosmetizeze”, pe numele soţiei deputatului apar două depozite la două bănci diferite, cumulate în valoare de aproape 140.000 de lei, în condiţiile în care cei doi se bazează exclusiv pe veniturile lui de la Camera Deputaţilor şi pe indemnizaţia ei de creştere a copilului.

foto facebook

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA