spot_img
AcasăActualitatePoliticSubiectul reorganizarii Romaniei este intors pe toate fetele in aceasta perioada in...

Subiectul reorganizarii Romaniei este intors pe toate fetele in aceasta perioada in PSD (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Social democratii vizeaza organizarea statului pe 8 regiuni insa lucrurile nu sunt inca batute in cuie. Cel putin asta sustin.  La ultima intalnire cu presa locala, presedintele Partidului Social Democrat Maramures, Mircea Ursache a declarat ca optiunea formatiunii pe care o reprezinta este aceea ca pe viitor Romania sa fie organizata pe 8 regiuni. 

Liderul PSD Maramures a declarat ca nu va fi o sarcina usoara. De aceea se si tine cont de aspectele aminitite, si mai mult, s-a luat un timp mai indelungat pentru analizarea tuturor factorilor. Deputatul PSD a afirmat ca s-au gandit la institutiile din domeniul turismului, padurilor si la politia de frontiera. De asemenea se doreste ca Centrul Universitar Nord sa redevina univeristate independenta.

Presedintele PSD Maramures a incercat sa explice care sunt avantajele unei astfel de organizari.  S-a amintit si de faptul ca guvernul se gandeste si la modul de functionare al administratiilor finaciare. Cu toate acestea se sustine ca nu se doreste desfintarea judetelor. Crearea regiunilor ar avea ca scop final, potrivit social democratilor, o mai buna  absorbtie a fondurilor europene.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA