AcasăActualitate112SUB INFLUENȚA DROGURILOR – O femeie și-a ucis fiica în vârstă de...

SUB INFLUENȚA DROGURILOR – O femeie și-a ucis fiica în vârstă de 6 ani pentru a o proteja de extratereștrii

DISTRIBUIȚI

SUB INFLUENȚA DROGURILOR   O femeie din statul american Virginia care și-a ucis fiica în vârstă de șase ani cu un foc de armă, a declarat că motivul pentru care a făcut acest gest a fost să își protejeze copilul de extratereștrii, potrivit celor de la The Roanoke Times.

Darla Elizabeth Hise este numele mamei de 27 de ani care este acum internată într-un spital de psihiatrie. Femeia le-a spus polistilor că fiica și fiul ei erau în pericol din cauza extratereștrilor și a crezut că își poate salva copilul dacă o trimite în rai, motiv pentru care a recurs la gestul sau. De asemenea, femeia a declarat că fiica ei avea extratereștrii în corp și își dorea să îi elimine din stomac.

Hise a fost acuzată de crimă de gradul întâi, tentativă de omor, folosirea unei arme de foc, posesie de metamfetamina și posesia unei arme de foc în timp ce se afla în posesia drogurilor.

Avocatul mamei acuzată de crimă a declarat că femeia nu a fost conștientă de acțiunile sale, din cauza drogurilor și a tulburărilor psihice de care suferă.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA