AcasăEvenimentSTRIGĂT DE AJUTOR! - O maramureșeancă de 25 de ani, infectată cu...

STRIGĂT DE AJUTOR! – O maramureșeancă de 25 de ani, infectată cu COVID-19, are nevoie de tratamentul cu plasmă

DISTRIBUIȚI

O maramurșeancă de numai 25 de ani, infectată cu COVID-19, este internată în stare gravă la spitalul suport (TBC) din Baia Mare. Surse medicale au declarat pentru ActualMM că tânăra a ajuns la spital în cursul zilei de ieri, 15 august. Starea acesteia de sănătate a fost gravă încă de când a ajuns la unitatea medicală, medicii fiind nevoiți să o intubeze, în secția de ATI.

Unul dintre tratamentele care ar putea să o salveze pe tânără este cel cu plasmă, care s-a dovedit a fi eficient și în alte cazuri în județul nostru. Pentru asta, e nevoie ca persoane care au avut virusul și s-au vindecat să doneze sânge.

Prietenii tinerei au lansat în acest sens un apel la ajutor pe rețelele de socializare:

URGENT! Facem apel la persoane care au avut COVID și s-au vindecat! Căutăm donatori de plasmă pentru o tânără de 25 de ani în stare critică la spitalul TBC!!! Oameni dragi vă rugăm din suflet dacă puteți să ajutați! Persoană de contact: 0749 296 785”, se arată în mesaj.

Numărul persoanelor confirmate cu virusul a ajuns azi la 815 în Maramureș. Avem 382 persoane internate și aflate sub tratament medical și alte 24 de persoane confirmate și izolate la domiciliu sau în locația declarată. 360 de persoane s-au vindecat în Maramureș de la începutul pandemiei, iar 49 de persoane au decedat.

În carantină la domiciliu sau locația declarată sunt în acest moment 591 de persoane.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA