AcasăNews AlertSTRIGĂT DE AJUTOR - Melisa, o tânără de numai 20 de ani...

STRIGĂT DE AJUTOR – Melisa, o tânără de numai 20 de ani din Baia Mare, are nevoie de noi pentru a se face bine

DISTRIBUIȚI

Ne apropiem cu pași repezi de cea mai frumoasă sărbătoare din an și, deși majoritatea dintre noi ne vom bucura de ea alături de cei dragi, în casele noastre sau în vacanțe, unii dintre noi sunt mai puțin norocoși. Este și cazul Melisei, o studentă de numai 20 de ani din Baia Mare care, cel mai probabil, își va petrece Crăciunul în salonul vreunui spital.

Drama prin care trece tânăra a început acum câteva luni, septembrie: „am avut stări de greață, dureri abdominale și vomă, iar într-o seară m-am prezentat la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, fiind diagnosticată cu OCLUZIE INTESTINALĂ. După acest episod am optat să fiu transportată de urgență la Cluj pentru a putea realiza operația”, povestește Melisa Varga.

Din păcate, situația a devenit, pe rând, din ce în ce mai complicată. În timpul operației de colon, care a fost realizată cu o tehnologie laser, medicii au observat că praporul și inclusiv ovarul drept al tinerei erau afectate, cel din urmă fiind extras.

În urma efectuării intervenției pe colon medicii s-au decis să îmi fie aplicată stoma. Pentru cei care nu știu, o stoma este o deschizătură la nivelul peretelui abdominal prin care se elimină conținutul intestinal în afara organismului. După patru săptămâni de la intervenție am optat pentru introducerea unei camere pentru a putea fi administrat mai ușor tratamentul citostatic. În perioada post operatorie s-a efectuat un CT, în urma căruia s-a constatat că boala a avansat, fiind afectat și ovarul stâng”, a continut Melisa.

Lunile au trecut, iar în noiembrie a efectuat prima ședință de chimioterapie la Cluj. Pentru a se vindeca și a reveni la o viața normală pe care o avuse până de curând, tânăra are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Melisa are nevoie de investigații medicale și intervenții în afara țării, iar toate acestea implică o sumă mare de bani.

Apelez la bunăvoința voastră, deoarece urmează să fac anumite investigații și intervenții în alte tări, care implică o sumă mare de bani. În încheierea acestei postări aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că sunteți alături de mine și că v-ați răpit câteva secunde din timpul vostru dând share la postarea cu povestea mea, care circulă acum în mediul online. Am rămas impresionată de faptul că există atâtea persoane minunate și chiar nu mă așteptam să se mobilizeze atâția oameni, iar pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc din inimă!

Iar pentru cei care doresc să mă ajute, inserez mai jos un cont IBAN de la banca Raiffeisen:

  • Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont Lei
  • Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont Euro
  • Cont IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont Lei
  • Cont Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

Curând voi deschide și o pagina de facebook pentru cei care doresc să îmi urmarească povestea și să fie la curent cu starea mea de sănatate. În această perioadă vor urma să deschidem și alte conturi bancare în care cei binevoitori o să poata face donații”, a încheiat tânăra.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA