spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICStreptease pe Harlem Shake intr-un Liceu din Timisoara (VIDEO)

Streptease pe Harlem Shake intr-un Liceu din Timisoara (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Un elev de la  Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara va fi sancționat după ce a oferit în dar, colegelor din calsa a X-a, un număr de streptease în sala de clasă.

Desmăț în pielea goală a unui elev, într-o sală de clasă a unui liceu de elită din Timișoara.

Un elev lipsit de inhibiții a decis să facă un cadou inedit colegelor sale din clasa a X-a a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara.

Băiatul s-a dezbracat în fața colegelor sale în timpul unui număr de streptease în clasă şi a mimat gesturi obscene.

Elevul s-a dezbrăcat de haine și a executat numărul de streaptese pe ritmurile celebrei piese Harlem Shake, iar tot show-ul a fost filmat și postat pe youtube.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a aflat de incident și a declanşat o anchetă în urma căreia, elevul dezinhibat riscă să fie mutat la alt liceu.

Inspectorul şcolar general Timiş, prof. dr. Cornel Petroman a spus că, dacă i-ar fi stat în putinţă, ar fi cerut exmatricularea tânărului, dar fiind doar în clasa a X-a, în ciclul obligatoriu, acest lucru nu este posibil.

Directorul Colegiului Naţional Bănăţean, prof. Sorin Ionescu, a precizat că, dacă se va constata că incidentul a avut loc după ce a sunat de intrare la clasă, va fi sancţionat şi profesorul care a întârziat la ora respectivă.

ExclusivNews.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA