AcasăEvenimentSTREET FOOD FESTIVAL – Cel mai gustos eveniment ajunge pentru prima dată...

STREET FOOD FESTIVAL – Cel mai gustos eveniment ajunge pentru prima dată la Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Baia Mare și promite o experiență culinară savuroasă. În perioada 21 – 24 iunie Piața Libertății va deveni gazda celor peste 35 de vendori pregătiți să testeze simțurile gurmanzilor cu preparate din întreaga lume. Evenimentul de la Baia Mare face parte din turneul culinar ce ajunge în acest an în 11 orașe din România.

După un succes răsunător în 2017, când sute de mii de persoane s-au bucurat de un festival plin de savoare, conceptul devenit deja un adevărat fenomen la nivel național ajunge alături de Chef Foa și alți peste 100 de bucătari ingenioși la Baia Mare.

„Dragi gurmanzi din Baia Mare, vă mulțumim pentru că ne-ați invitat și ne bucurăm foarte mult pentru că am ajuns și la voi acasă. Abia așteptăm să deschidem bucătăria stradală și să gătim cea mai frumoasă experiență pentru voi. Vă invităm în acest weekend să savurați preparate delicioase, să vă bucurați de concerte live la scena festivalului, să vizionați un film la cinema-ul în aer liber și să participați la activitățile de la kids zone dedicate copiilor. Alături de această invitație păstrăm și câteva mulțumiri adresate autorităților și partenerilor fără de care nu am fi reușit să aducem această experiență mai aproape de voi. Ne vedem în acest weekend, în Piața Libertății, la Street FOOD Festival!”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Baia Mare este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-baia-mare/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

 

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?

21.06.2018, ora 21:30  – No Reservations

22.06.2018, ora 21:30  – Discover Romania with Pete Hurley

23.06.2018, ora 21:30  – Chef

24.06.2018, ora 21:30  – Big Night

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

21.06.2018

Rockabella

CeZaR

22.06.2018

Oana Mureșan

Soul Serenade

Ligia Hojda

23.06.2018

Next Ex

Dimitri’s Bats

FiRMA

24.06.2018

Lucia

byron

În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival, locul în care gurmanzii, indiferent de vârstă, se vor putea bucura, pe lângă mâncare, și de activități care le vor oferi momente de neuitat.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen și promovat de Radio Zu.

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA