AcasăAdministrațieSTRÂNGERE DE SEMNĂTURI - Unii angajați ai Primăriei Baia Mare, în loc...

STRÂNGERE DE SEMNĂTURI – Unii angajați ai Primăriei Baia Mare, în loc să muncească pentru oraș, lucrează pentru interesul personal al interimarului Marinel Rob

DISTRIBUIȚI

STRÂNGERE DE SEMNĂTURI  Unii angajați ai Primăriei Baia Mare au decis astăzi să lase la o parte munca pentru comunitate și să lucreze pentru interesele personale ale lui Marinel Rob.

Astfel, cum au ajuns azi dimineață la serviciu, unii angajați, obișnuiți cu boieria s-au pus să facă liste de susținere morală. Și, în loc să muncească pentru oraș s-au decis să se plimbe prin birourile Primăriei, pe la colegi pentru a obține semnături pentru ca Marinel Rob să nu plece de pe fotoliul de interimar. Ce nu știu însă acești angajați din Primăria Baia Mare este că interimarul e deja istorie în oraș.

Astăzi, angajații Primăriei au fost la serviciu pentru a recupera ziua liberă acordată la începutul acestei săptămâni. Amintim faptul că în cadrul Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare, desfășurată ieri, 27 ianuarie, a fost preluată demisia lui Marinel Rob din Consiliu Local. Mai mult, prin vot, reprezentanții Coaliției i-au retras sprijinul politic și au demarat procedura de excludere din Forumul Democrat German al acestuia.
Atitudinea lui Marinel Rob din ultimele zece luni și relația pe care a avut-o cu comunitatea dar și modul defectuos de a gestiona problemele orașului au fost dur criticate ieri de către colegii din Coaliție dar și de către Cătălin Cherecheș, președintele formațiunii și primarul ales al municipiului Baia Mare. De asemenea, Doru Dăncuș, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș s-a arătat revoltat de lipsa de bun simț al lui Marinel Rob, arătând că acesta nu a fost în stare să vină în fața colegilor din Coaliție.

Mai mult, secundul din administrația județeană a arătat că este inexplicabil și neacceptat modul în care Marinel Rob a gestionat problemele municipiului Baia Mare, aducând aminte de lipsa de transparență a interimarului, defectuoasa gestionare a problemei privind deszăpezirea și curățenia orașului. Mai mult, Doru Dăncuș i-a reproșat lui Marinel Rob și prejudiciul de imagine adus Coaliției pentru Baia Mare prin deciziile proaste luate de către interimar în cadrul administrației locale.

Marți, 31 ianuarie, în cadrul ședinței de Consiliu Local urmează să fie anulat mandatul de viceprimar cu atribuții de primar interimar al lui Marinel Rob și acesta să fie exclus din forul decizional local.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA