AcasăLifestyleStop! Aici se impart cadourile pentru Crăciun!

Stop! Aici se impart cadourile pentru Crăciun!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Până la Crăciun mai sunt aproape trei luni, dar cu toate acestea ai început să te interesezi ce ai putea să îi cumperi partenerului cu această ocazie specială! Nu contează dacă sunt primele Sărbători de Iarnă pe care le petreceți împreună sau aveți ceva ani de relație în spate, magia Crăciunului este de fiecare dată prezentă, așa că înțelegi perfect ce vrem să spunem. Dar… ușor de zis, greu de făcut! Cum poți să găsești acel cadou care să îl surprindă în mod plăcut și să fie impresionat de el? Vom încerca să îți fim de ajutor cu câteva recomandări, pe care le poți folosi ca atare, sau măcar drept sursă de inspirație pentru a găsi altceva mai interesant, poate.

Portofel din piele

Un portofel din piele, personalizat, te va face să exclami, atunci când îl zărești: Aici se impart cadourile pentru Crăciun! Și, din punctul nostru de vedere, reprezintă cadoul perfect, indiferent dacă este vorba despre o relație la început de drum sau una cu vechime. Cum îl poți personaliza? Simplu: găsești o firmă care să se ocupe de astfel de detalii, și treci apoi la gravarea inițialelor lui pe portofel și gata, problema este rezolvată, iar partenerul tău pur și simplu îl va adora!

Set de barbierit

Poate părea ceva banal? Nu, dimpotrivă, pentru că bărbații au o relație aparte cu aparatul lor de bărbierit, și nu accepta ca oricine altcineva să se atingă de ele. Permanent ei trebuie să aibă cel mai bun, performant, rezistent aparat de de bărbierit. Așa că avem o sugestie pentru tine, ceva ce poate fi cadoul perfect de Crăciun și nu numai: un set de bărbierit, creat parcă special pentru el, pe care îl poți găsi și pe internet?

Ceas/cutie de ceasuri

Un ceas de bună calitate poate reprezenta un cadou memorabil. Sau, dacă are deja vreo două – trei astfel de accesorii, o cutie de ceasuri este cea care îl va ajuta să le țină la un loc, bine protejate, și mereu la îndemâna lui.

Tricouri personalizate

Care este piesa vestimentară pe care toți bărbații o adoră, și dacă s-ar putea, ar purta-o non-stop? Tricoul, evident! Dar, pentru a nu oferi un cadou chiar atât de banal, chiar dacă este vorba poate de unul de o calitate superioară, încearcă să îl scoți din anonimat cu puțină personalizare. Un mesaj pe care îl înțelegeți doar voi doi, citatul lui preferat, un desen haios… Atenție însă: indiferent ce alegi, vezi ca nu cumva mesajul tău să fie greșit înțeles, sau să fie jignitor într-un fel, pentru că atunci îți dau seama și singură care va fi efectul.

Bar glob pamântesc

Pentru cei pasionați de călătorii, dar care apreciază și gustul fin al unei băuturi bune, cum ar fi să le poți combina pe amândouă într-un singur dar? Da, există așa ceva, un bar Glob Pământesc, care poate fi cadoul perfect, pe care și-l dorea de multă vreme, dar niciodată nu a fost suficient de îndrăzneț să îl cumpere! Așa că darul tău va fi pur și simplu perfect! Da, știm, ne-am repetat, dar parcă alte cuvinte sunt prea sărace pentru a-l descrie.

Busolă personalizată

Rămânem tot în zona călătoriilor, și mai îți facem o sugestie: o busolă personalizată, pe care să o folosească atunci când descoperă noi trasee montane alături de tine. Dacă alegi să o și gravezi cu un text care să conțină un joc de cuvinte inedit, va fi acel dar care îl va lăsa fără cuvinte. Încearcă un text de genul: ”Iubirea ce ți-o port nu are granițe”, ”Tu ești busola mea pe drumul vieții”, dacă nu ai prea multă inspirație.

Trusă de manichiură

Chiar dacă aparent bărbații nu par prea atenți la toate acele ”nimicuri” fără de care reprezentantele sexului frumos nu concept un sfârșit de săptămână perfect, cum ar fi programarea la salonul de înfrumusețare, asta nu înseamnă că nu îi place să aibă mereu o apariție impecabilă. În special dacă lucrează mult la birou, în contact cu oamenii, mâinile lui trebuie să arate perfect. Prin urmare, un set de manichiură nu este un cadou chiar atât de deplasat. 

Accesorii sportive

Pentru acei bărbați care adoră sportul, în sensul că fac mișcare, nu doar comentează meciurile de fotbal din fotoliul de acasă, accesoriile sportive vor reprezenta mereu cadoul potrivit. Echipament de bună calitate, gadget-uri prin care să își monitorizeze mai bine performanțele, o fotografie cu autograf a sportivului său preferat și multe altele sunt câteva idei prin care poți să îl surprinzi în mod plăcut.

Ședință de masaj pentru cuplu

Un cadou de care vă puteți bucura amândoi, în egală măsură, și care vă va relaxa în același timp. Nu mai adăugăm și faptul că după se va lăsa cu multe clipe romantice, și lăsăm lucrurile să decurgă de la sine.

Există sau nu cadoul perfect?

Răspunsul la această întrebare este unul care depinde doar de tine și de el. Trebuie să înțelegi că bărbații adoră cadourile care le satisfac pasiunile, dar și un pic vanitatea și copilul din ei. Nu cumpăra niciodată un cadou pentru partener încercând să te gândești cum ai reacționa tu dacă ai primi acel dar. Acum nu este vorba despre tine, ci despre el, așa că găsește unul care îl incite, să îl facă să se simtă apreciat și să care să îl facă să își pună mintea la contribuție. Și, dacă mai e și personalizat, cu atât mai bine!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA