AcasăActualitatePoliticȘTIRIPESURSE: Ce oferte de muncă are Dacian Cioloș după ce rămâne șomer

ȘTIRIPESURSE: Ce oferte de muncă are Dacian Cioloș după ce rămâne șomer

spot_img

DISTRIBUIȚI

Zilele Guvernului Cioloș sunt numărate la Palatul Victoria. Deja executivul tehnocrat devenit politic este unul cu puteri reduse și membrii săi îți caută de lucru. Unii revin la Bruxelles, alții și-au găsit deja locuri călduțe prin multinaționale, în timp ce alții pur și simplu rămân șomeri, arată Știripesurse.

E și cazul prim-ministrului Dacian Cioloș. Surse politice convergente susțin că acesta ar avea deja două variante: director al Serviciului de Informații Externe sau o slujbă de consilier prezidențial la Palatul Cotroceni.

La SIE postul este liber după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu și serviciul este condus în acest moment de prim-adjunctul directorului SIE, generalul Silviu Predoiu.  Ar putea arăta încrederea de care se bucură Dacian Cioloș în ochii președintelui care l-ar ține astfel la păstrare pentru vremuri mai bune. Amintim că fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a venit la Palatul Victoria direct din fruntea SIE unde fusese adus de Traian Băsescu.

La Palatul Cotroceni se poate oricând numit pe un post de consilier prezidențial. Și așa multe din pozițiile din structura Administrației Prezidențiale sunt libere, iar experiența de la guvern și cea de la Comisia Europeană i-ar putea fi de folos președintelui României.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA