AcasăActualitateSocialSTIMULENT - Toate femeile vor primi bani de la stat! 300...

STIMULENT – Toate femeile vor primi bani de la stat! 300 Euro pe loc, dacă sunt dispuse să facă asta

DISTRIBUIȚI

STIMULENT. Femeile însărcinate vor fi plătite să renunțe la fumat! Acestea ar putea primi vouchere în valoare de până la 300 de euro, dacă acceptă să renunțe la acest viciu, până la nașterea copilului.

Într-un efort de a combate efectele pe care fumatul le are asupra fătului, 17 spitale au acceptat să ia parte la studiul desfășurat pe o perioadă de 36 de luni. Participantele se vor întâlni cu un consilier pentru renunțarea la fumat în timpul examenelor pe care trebuie să le efectueze o femeie însărcinată, scrie libertatea.ro

Pentru fiecare ședință, participanta va fi răsplătită cu un voucher de 20 de euro. Acestea pot obține până la 300 de euro.

Astfel, medicii vor să testeze eficiența stimulentelor financiare în ceea ce privește renunțarea la tutun. Participantele la studiu trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă cel puțin 18 ani, să nu fie însărcinate în mai mult de patru luni și jumătate și să fumeze cel puțin cinci țigări pe zi.

Momentan, studiul se desfășoară în Franța, dar există posibilitatea ca și alți medici din Uniunea Europeană să preia inițiativă.

 

Sursa info 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA