AcasăEvenimentSportȘtiința Explorări va juca finala Cupei Balcanice

Știința Explorări va juca finala Cupei Balcanice

DISTRIBUIȚI

Stiinta Explorari Baia Mare va disputa azi, 5 octombrie, finala ediției 2014 a Cupei Balcanice. Elevii antrenaţi de Marius Botea şi Sorin Pop II vor juca împotriva echipei Milli Piyango (Turcia). În semifinala care s-a disputat in data de 4 octombrie, echipa din Baia Mare a câştigat cu scorul de 3-0 disputa cu Buducnost Podgorica (Muntenegru).  

Ştiinta Explorări: Răileanu, Sangrey, Socaciu, Graham, Bălhăceanu, Suson, Olar (libero). Au mai jucat: Păștean, Râpeanu, Klanac, Nagy. Antrenori Marius Botea și Sorin Pop. Au arbitrat Gigi Dumitru (România) și Yavuz Akdemir (Turcia)

Potrivit stiintaexplorari.ro, Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări) a declarat la finalul partidei de ieri că „Buducnost este o echipă tânără, dar cu un mare viitor. În primul set am făcut câteva greșeli, deoarece suntem la început de sezon, dar după aceea am jucat foarte bine. Finala va fi dificilă, pentru că echipa din Turcia este foarte puternică. Vom încerca să facem un meci cât mai bun”. 

Ierarhia finală a competiției va fi stabilită azi, cand se vor disputa partidele:

ora 16: PAOK Salonic – Buducnost Podgorica (meci pentru locul 3)

ora 18.30: Maliye Milli Piyango Ankara – Știința Explorări (finala)

Competiția se desfășoară în localitatea Bar, din Muntenegru. Câștigătoarea Cupei Balcanice 2014 va obține dreptul de a evolua în continuare în Challenge Cup.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA