AcasăEvenimentSportŞtiinţa Explorări produce surpriza şi câştigă primul meci împotriva CSVM Zalău

Ştiinţa Explorări produce surpriza şi câştigă primul meci împotriva CSVM Zalău

DISTRIBUIȚI

Ştiinţa Explorări Baia Mare, antrenori Marius Botea şi Sorin Pop, a reuşit să se impună în primul meci din Play-Off împotriva CSVM Zalău, scor 3-1, având şansa astfel ca în meciul 2 care se va disputa în 12 martie în Baia Mare să se califice în semifinale.

Știința Explorări a produs surpriza primei etape din play-off și a câștigat cu 3-1, meciul jucat azi în deplasare cu CSVM Zalău. Băimărenii au repetat jocul bun făcut acum două săptămâni, când s-au impus la Zalău, în returul sezonului regulat, cu același scor.

Meciul a fost extrem de echilibrat în primele trei seturi, când tabela de marcaj a înregistrat dese răsturnări de scor. Oaspeții au fost mai stăpâni pe ei și au gestionat mai bine situațiile delicate, astfel că au preluat conducerea cu 2-1 la seturi. Ultimul set a fost la discreția echipei Explorări, care s-a impus cu 25-16.

Potrivit stiintaexplorari.ro, formația care se va califica în semifinale va fi desemnată după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Partida a doua se va disputa în Baia Mare (miercuri 12 martie, ora 15.30, în direct pe Digi Sport), iar a treia, dacă va mai fi necesar, din nou la Zalău (duminică, 16 martie).

Marius Botea (antrenor. princ. Știința Explorări): Am făcut un joc foarte bun și victoria noastră a fost meritată. Trebuie să confirmăm însă forma bună arătată, în meciul de miercuri de pe teren propriu.

CSVM Zalău: Lamb, Nagy, Bala, Dal Bosco, Birău, Mihalcea, Feher (libero). Au mai jucat: Krause, Cherebeleață, Georgescu și Gheorghiță. Antrenori: Aurel Vlaicu și Bogdan Nicolae.

Explorări: Răileanu, Veber, Cuciureanu, Socaciu, Țuțea, Suson, Tofan (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop

Au arbitrat: Tudor Pop și Dan Buhățel (Cluj Napoca). Observator FRV: Cornel Malaxia (București).

 

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA