AcasăEvenimentSportŞtiinţa Explorări Baia Mare se impune cu 3-1 în faţa VCM LPS...

Ştiinţa Explorări Baia Mare se impune cu 3-1 în faţa VCM LPS Piatra Neamț

DISTRIBUIȚI

Știința Explorări Baia Mare se impune în faţa VCM LPS Piatra Neamţ, scor 3-1 în primul meci oficial din deplasare din acest început de an. Este a doua victorie din acest an obţinută de elevii lui Marius Botea şi Sorin Pop, după cea din etapa precedentă cu Dinamo Bucureşti.

Setul II a fost singurul care a fost cedat de băimăreni celor de la Piatra Neamţ, scor 25-23, în rest ostilităţile fiind  conduse de către voleibaliştii băimăreni.

Piatra Neamț: Cazacu, Bălan, Lupu, Mocanu, Iosif, Vițelaru, R. Gavril (libero). Au mai jucat Kiss, Mocan și Predius. Antrenori Dan Gavril și Nicolae Buruș

Explorări: Răileanu, Negrean, Țuțea, Suson, Socaciu, Cuciureanu, Tofan (libero). Au mai jucat Moisa, Păștean și Veber. Antrenori Marius Botea și Sorin Pop

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări) a declarat pentru stiintaexplorari.ro, că “ne așteptam să venim cu o victorie de la Piatra Neamț. Ne-am făcut noi meciul puțin mai greu în setul al doilea, dar ne-am revenit repede și mă bucur că ne întoarcem cu 3 puncte dintr-o deplasare dificilă.Victoria băimărenilor este dedicată lui Patriciu Păștean și Andrei Veber, care azi își sărbătoresc ziua de naștere și celui mai nou membru al familiei Tofan, micuța Maria Rebeca”.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA