spot_img
AcasăAlteleEconomicŞTIAI CĂ DIVORŢURILE AFECTEAZĂ PIAŢA IMOBILIARĂ? - Preţul caselor continuă să crească

ŞTIAI CĂ DIVORŢURILE AFECTEAZĂ PIAŢA IMOBILIARĂ? – Preţul caselor continuă să crească

DISTRIBUIȚI

ŞTIAI CĂ DIVORŢURILE AFECTEAZĂ PIAŢA IMOBILIARĂ? Divorţurile pun presiune pe piaţa imobiliară! Chiar dacă de la an la an populaţia României scade, la noi în ţară se construiesc din ce în ce mai multe locuinţe iar preţurile continuă să crească. O posibilă explicaţie vine din faptul că şi rata divorţurilor creşte, scrie România TV.


De la an la an suntem tot mai puţini, numai în luna martie România a mai pierdut 7.420 locuitori – echivalentul a două comune medii din ţară.

Cu toate aceste, continuă să se construiască, în acest moment sunt 8.92 milioane de locuinţe cu aproape 50 de mii mai mult edcat anul trecut. În continuare este cerere mare şi tocmai de aceea şi preţurile au început din nou să crească.

Potrivit România TV, acest lucru se explică prin următorul fapt: creşte şi numărul căsătoriilor, şi desigur, orice cuplu proaspăt căsătorit îşi doreşte să cumpere o casă. Anul trecut numarul căsătoriilor a crescut cu peste 6 la sută.

O altă explicaţie şi mai interesantă este că şi numărul celor care se despart este în creştere. Anul trecut au fost 30.000 de divorţuri cu 16 la sută mai multe decât în anul precedent.

Evident, când cei doi se despart, convieţuirea în aceeaşi casă este aproape imposibilă, aşa că în mod firesc, se caută o nouă casă.

sursa INFO

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA