AcasăNews AlertSteaguri tricolore oferite băimărenilor de Ziua Națională a României

Steaguri tricolore oferite băimărenilor de Ziua Națională a României

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ziua Națională a României reprezintă un bun prilej pentru a ne aminti de sacrificiile înaintașilor noștri, este ziua care ne trimite cu gândul la 1 Decembrie 1918, atunci când s-a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria românilor.

Cu 103 ani în urmă, eforturile și jertfa celor care au luptat pentru idealul întregirii naționale s-au materializat prin apariția statului român modern. În această zi care îndeamnă la solidaritate și patriotism simțim mai mult ca oricând că suntem parte a unui brav popor, că trebuie să rămânem solidari în fața încercărilor de dezbinare și să fim uniți în fața oricăror provocări. Pentru că doar prin unitate vom reuși, la rândul nostru, să lăsăm generațiilor viitoare o Românie mai bună, mai prosperă, o Românie de care copiii noștri să fie mândri. Astăzi, la fel ca în fiecare zi, sunt mândru de originile mele și recunoscător pentru privilegiul de a fi român, de a fi maramureșean”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președintele filialei județene a PSD și vicepreședinte al social-democraților la nivel național.

Parlamentarul de Maramureș a declarat că a celebrat Ziua Națională a României alături de colegii săi social-democrați, în mijlocul băimărenilor, al maramureșenilor. ”Pentru a arăta că inimile noastre bat la unison, că toți cei care gândim, trăim și simțim românește purtăm în suflet veșnicul tricolor, m-am alăturat cu drag acțiunii inițiate de doamnele social-democrate din Baia Mare, prin președintele OFSD, Liliana Moga și am oferit câte un steguleț tricolor tuturor celor pe care i-am întâlnit în drumul nostru. Pentru că România suntem noi, sunteți voi, România este o părticică din sufletul fiecăruia dintre noi”, a arătat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care și-a încheiat mesajul cu urarea: ”La mulți ani, România! La mulți ani, dragi maramureșeni! La mulți ani, dragi băimăreni!”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA