Acasăsinucidere maramuresSTATUL ISLAMIC – Au anunțat unde vor avea loc următoarele atentate

STATUL ISLAMIC – Au anunțat unde vor avea loc următoarele atentate

spot_img

DISTRIBUIȚI

STATUL ISLAMIC   provoacă teroare pe tot mapamondul. Teroriştii ISIS au anunţat oraşele unde vor avea loc viitoarele atentate.

După atacul de la biserica din Franța, militanții Statului Islamic pregătesc o nouă lovitură. ISIS amenință prin canalele sale de comunicare online că va ataca mai multe orașe importante, printre care Londra, dar și New York. Forțele de ordine din Marea Britanie au fost sporite și iau în considerare un posibil atac asupra unei alte biserici, în urma apariției mai multor zvonuri. Poliția a avertizat creștinii din Marea Britanie să fie atenți la orice situație care ar putea să pară suspectă sau să se transforme într-un atac al Statului Islamic. Securitatea a fost sporită în țară pentru 47,000 biserici, după ce preotul francez în vârstă de 84 de ani a fost omorât de către musulmani.

ISIS a anunțat că principalele orașe de pe lista sa sunt Londra, New York și Washington și a postat pe rețeaua sociala Telegram o poza cu Statuia Libertății pe care era inscripționat mesajul: „In curând Washington” și una similară cu capitala britanică. Miercuri dimineața, liderii religioși de la Londra și-au adunat forțele pentru sporirea securității după atac.„Crestinii și evreii sunt o țintă, dar și alte grupuri credincioase din vest și nu numai. În timp ce amenințarea teroristă rămâne neschimbată, îndemnăm oamenii să fie extrem de vigilenți”, a declarat un înalt oficial din poliția engleză, anunţă ProTV.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA