AcasăNews AlertSTARTUP DAY ÎN BAIA MARE – Tinerii interesați de mediul de business,...

STARTUP DAY ÎN BAIA MARE – Tinerii interesați de mediul de business, față în față cu antreprenorii, pe 4 martie

spot_img

DISTRIBUIȚI

STARTUP DAY ÎN BAIA MARE  Pe 4 martie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge în Baia Mare cu StartUp Day – seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu. Eveniment unic în Baia Mare, StartUp Day provoacă cei mai apreciați antreprenori din oraș să spună povestea din spatele propriului business elevilor de liceu și studenților interesați de mediul business.

Tinerii au la dispoziție o zi în care pot vizita 3 dintre cele mai apreciate business-uri din orașul lor, participând mai apoi la un workshop de antreprenoriat alături de echipa EA-The Entrepreneurship Academy.

Business-uri de succes în Industrii Creative, HoReCa și IT

Participanții sunt invitați în lumea digitală de la Wise Company XYZ, una dintre cele mai de succes agenții din domeniul IT din Baia Mare, unde îl vor întâlni pe Daniel Orza, fondatorul Wise Company XYZ, care le va povesti elevilor și studenților prezenți filosofia din spatele agenției și importanța echipei în funcționarea unui astfel de business.

Imediat după, tinerii se îndreaptă spre Log Out Pub, unul dintre cele mai populare locuri de socializare din oraș, acolo unde îl vor cunoaște pe Andrei Suciu, de la care vor afla cum e să manageriezi cu succes o afacere care reușește să fie pe placul tuturor generațiilor.

Ultima vizită propune studenților și elevilor de liceu să descopere Gent’s Club, magazinul online de accesorii pentru domni, unde vor avea ocazia să îl cunoască pe Alexandru Ștef și să afle detalii despre cum să fii antreprenor în mediul online.

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach, profesori și experți care provin din mediul de afaceri intern și internațional.

Dezvoltată în România prin Fundația Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International și cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opțiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiție și inițativă.

StartUp Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu și pentru studenți, iar înscrierile pot fi făcute direct aici.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA