spot_img
AcasăAdministrațieSTART PENTRU PROIECTUL „ȘTRAND” - Încep lucrările pentru zone de SPA și...

START PENTRU PROIECTUL „ȘTRAND” – Încep lucrările pentru zone de SPA și Agrement Acvatic pe Câmpul Tineretului

DISTRIBUIȚI

START PENTRU PROIECTUL „ȘTRAND”  Proiectul care prevede transformarea fostului Ștrand Municipal într-o zonă de SPA și agrement acvatic, mai face un pas înainte. Consiliul local al muncipiului Baia Mare a aprobat în cadrul ultimei ședințe ordinare, indicatorii tehnico-economici care vor sta la baza obținerii documentației necesare edificării complexului. Odată cu implementarea proiectului de dezvoltare, zona va primi funcțiuni noi, respectiv va exista o zonă de agrement, una sportivă, precum și un perimetru de business.

Consider că la finalizarea proiectului care vizează refacerea întregii zone, vom avea un complex de  relevanța regională care va putea concura cu zone de gen din Ungaria, astfel încât municipiul Baia Mare să-și poată recupera investiția, care în timp va genera veniuri consistente pentru bugetul orașului. Consider că trebuie să facem lucrări la ce mai înalt nivel tehnic, tehnologic și estetic cu atât mai mult cu cât o astfel de investiție vine să energizeze zona istorică a orașului”, a arătat primarul municipiului  Baia Mare Cătălin Cherecheș.

Complexul  Socio–Cultural–Sportiv și de Agrement se va întinde pe o suprafață de 3,5 hectare, iar construcția acestuia va începe în această toamnă, urmând ca lucrările pentru partea exterioară să fie finalizate în 2020, iar cele pentru partea interioară în 2021.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA