Acasă sinucidere maramures START LA SCRIS - Maine sa da startul la cea mai...

START LA SCRIS – Maine sa da startul la cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun!

DISTRIBUIȚI

Romanii are vor vizita maine Târgul Copilăriei &Oraşul lui Moş Crăciun deschis la Exporom , în Pantelimon, între 5 și 9 decembrie, vor putea scrie dorințele lui Moș Crăciun pe CEA MAI LUNGĂ SCRISOARE DIN LUME care va măsura peste 1500 de metri lungime. De asemenea, participanții la stabilirea acestui nou record mondial vor putea să participe la tombola care va avea ca mare premiu o excursie în Laponia.

Noutățile Târgului Copilăriei constau într-o serie de ateliere de creație pentru copii precum Fotografia pentru copii, Să gătim în familie, Banii pe înțelesul copiilor, Mass-media copiilor. Un workshop aparte va fi Teatrul de umbre care constă în proiectarea pe un perete a unor forme speciale care vor fi ghicite de către copii, urmând ulterior să reproducă și ei aceleași lucruri.
Activități pentru toată familiaAtât cei mici, cât și cei mari se vor bucura de o atmosferă de sărbătoare la Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun, unde vor găsi casa și atelierul lui Moș Crăciun, un brad superb decorat, baloane colorate, cascadă de baloane de săpun și vor asculta colinde cântate de către grupuri de copii. Cei mici se vor putea juca sărind pe o trambulină de mari dimensiuni sau pe bățul pogo, fiind supravegheați îndeaproape tot timpul. Peste 1.500 de baloane de forme deosebite vor fi dăruite copiilor care vor veni la târg.Și adulților le sunt pregătite distracții: un poligon de tir cu arcul, jocuri logice și alte surprize. Părinții pot participa la workshop-uri susținute de către aproape 100 de specialiști în parenting, nutriție, consiliere psihologică, pediatrie, fertilizare și alte domenii specifice. Dr. Anamaria Iulian, specialist în nutriție comportamentală, va lansa programul EDU FOR LIFE – Isteț, Frumos și Sănătos în data de 7 decembrie la EXPOROM.
Vizitatorii au ocazia să aleagă dintre cele mai noi produse dedicate sărbătorilor de iarnă expuse într-un spațiu generos de către expozanți din numeroase domenii cum ar fi: articole îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice, cărți, decorațiuni, preparate tradiționale, servicii medicale, bancare, automobile etc. Cei care doresc cadouri unice și deosebite, cu siguranță vor găsi soluția perfectă la „Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun”.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA