spot_img
AcasăNews AlertSTART LA SCHI: S-a deschis sezonul de schiat pe pârtiile din Cavnic...

START LA SCHI: S-a deschis sezonul de schiat pe pârtiile din Cavnic (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Aseară s-a deschis sezonul 2015/2016 de schi pe pârtiile de la Cavnic, iar schiorii nu au întârziat să apară. La Cavnic s-au pornit și tunurile de zăpadă artificială, așa că stratul de zăpadă măsoară deja 25 de centimetri.

A nins destul de mult în zona de munte a județului Maramureș, așa că pârtiile din Cavnic au fost acoperite cu un strat destul de consistent de zăpadă. Și pentru că temperaturile nu au crescut, administratorii pârtiilor au pornit tunurile de zăpadă artificială.

Cei mai bucuroși au fost pasionații de schi sau snowboard. „Venim destul de des aici, cu drag. Îmi pare bine. E multă distracție. Mă bucur că este prima pârtie oficial deschisă din țară” a spus un turist. „E fain, zăpada e bună. E prima zăpadă, dar merge bine” a spus o turistă.

Aseară urcările au fost gratuite. A fost pornită și nocturna. Deocamdată a fost deschisă doar o porțiune de pe pârtia Icoana 2. Administratorii spun că tarifele vor fi cele din sezonul precedent. „Prima zapadă a căzut neașteptat de repede. Nu degeaba i se spune polul zăpezii din Maramureș, Cavnicului. Sigur am ajutat-o și cu zăpadă artificială. Tarifele vor fi aceleași de anul trecut: 3 lei o urcare la adulți, 2,5 lei la copii, iar abonamentele vor fi la 35 de lei cu 14 urcări” a spus Cristi Costin, administrator Pârtii Icoana Cavnic.

Căvnicarii se așteaptă ca pârtiile să fie aglomerate în această perioadă a Minivacanței de 1 Decembrie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA