AcasăActualitateSocialSTAGIU - Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

STAGIU – Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 1 februarie 2016 şi până în data de 26 februarie, doi studenţi din anul I, respectiv anul II de studiu, ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi, se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş.

Cei doi studenţi, unul de 20 de ani, din Baia Sprie și celălalt de 22 de ani, din Rona de Sus, desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, fiindu-le prezentate şi unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni.

”Studenţii au fost repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la activităţi specifice, în cadrul structurilor de pază şi protecţie instituţională pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii maramureşeni, precum şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a misiunilor specifice. Cei doi studenţi vor fi îndrumaţi pe perioada stagiului de practică de tutori jandarmi – ofiţeri cu experienţă în activitatea profesională, din cadrul structurilor la care au fost repartizaţi”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ ”Pintea Viteazul” Maramureș.

Ei vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor. La finalul stagiului de practică, studenţii vor fi apreciaţi cu calificative în funcţie de activităţile desfăşurate, noţiunile acumulate, rezultatele obţinute în misiuni, etc.

La absolvirea Academiei de Poliţie „ Alexandru Ioan Cuza”, aceşti studenţi vor fi încadraţi în unităţi ale Jandarmeriei Române.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA