AcasăEvenimentSportA SPUS STOP - Simona Halep s-a retras de pe teren la...

A SPUS STOP – Simona Halep s-a retras de pe teren la recomandarea antrenorului și medicului

spot_img

DISTRIBUIȚI

A SPUS STOP Simona Halep a ales să se retragă în sfertul de finală de la Washington, la scurt timp după începerea decisivului. Românca a abandonat, în momentul în care Ekaterina Makarova conducea cu 2-6, 6-3, 1-0. După o scurtă intervenție a medicului, care i-a luat și tensiunea, după game-ul în care și-a pierdut serviciul la începutul ultimului set, românca a luat decizia să spună „stop”.

După încheierea actului secund, Simona a avut parte de o scurtă discuție cu Darren Cahill,care i-a recomandat solicitarea unui time-out medical și i-a sugerat chiar să abandoneze în cazul în care nu se simte foarte bine pentru a nu risca o accidentare înaintea a două turnee importante Premier 5 de la Toronto și Cincinnati.

5984d26195f9cfa9a89120ca

Halep (25 ani, numărul doi mondial) a renunțat după o oră și opt minute din cauza căldurii sufocante. Românca a început foarte bine meciul și a condus-o pe Makarova (29 ani, 58 WTA) cu 4-0 în primul set, rusoaica a încercat o revenire (4-2), dar Halep a încheiat setul cu 6-2.

În actul secund, Makarova a câștigat primul ghem, Halep a egalat și apoi a trecut în avantaj (2-1), dar jocul său s-a rupt din acel moment, a greșit tot mai mult și Makarova a luat patru ghemuri la rând (2-5), adjudecându-și setul cu 6-3.

Rusoaica a început cu dreptul și setul al treilea, câștigând primul ghem contra serviciului, iar Halep a renunțat apoi la luptă. Halep, care va primi un cec de 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA, are 3-2 în meciurile directe cu Makarova.

imageResize

Simona Halep are toate motivele să fie deranjată de decizia organizatorilor de la Washington.  De remarcat că Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost programată de organizatori de fiecare dată la orele prânzului, pe o căldură foarte mare, la temperaturi care au depășit 30 de grade iar în cele din urmă efectele acesteia s-au făcut simțite.Problema cea mare nu e atât mercurul din termometre, cât umiditatea care pune mari probleme.

De remarcat că Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost programată de organizatori de fiecare dată la orele prânzului, pe o căldură foarte mare, la temperaturi care au depășit 30 de grade iar în cele din urmă efectele acesteia s-au făcut simțite.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA