spot_img
Acasăsinucidere maramuresSPRIJIN - Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate...

SPRIJIN – Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate zilnic de patronul unei spălătorii auto

DISTRIBUIȚI

Românca Cristina Gavrilovici, ofițer de comunicații la Poliția Essex, este cea care a reușit să ajute la salvarea unei fete din România, ținută fără voia ei la o spălătorie auto din Chelmsford, unde era violată zilnic de patronul albanez.

Fata a reușit să sune, anul trecut, la poliție, însă nu știa limba engleză. Cristina Gavrilovici a fost cea care a reușit să comunice cu ea și să le ofere ofițerilor de poliție indicii despre ceea ce se petrecea într-o spălătorie auto din Little Bentley.

Cristina vorbește fluent patru limbi și a stabilit că fata era ținută împotriva voinței sale la o spălătorie auto din Little Bentley, unde era violată în fiecare zi de către proprietar. Acesta o amenința cu un cuțit, spunându-i că o va ucide dacă încearcă să fugă.

În timpul conversației de o oră dintre victimă și translatorul român, polițiștii au reușit să identifice locul unde se afla adolescenta.

În urma apelului, albanezul Kujtin Rexha a fost arestat, acuzat și condamnat la 11 ani de închisoare.

Cristina, care lucrează la Poliția din Springfield, Chelmsford, a declarat pentru Essex Chronicle că are un real interes în ceea ce privește cazurile de sclavie modernă și trafic de persoane și a dorit să fie de ajutor în cadrul echipei care a rezolvat cazul.

De luni, 16 mai, Cristina Gavrilovici este coordonatorul parteneriatului anti-sclavie pentru Essex și Kent.

Potrivit magistraților, Rexha, de 43 de ani, a forțat-o pe adolescenta de 17 ani să locuiască într-o rulotă alături de alți trei bărbați. Patronul a violat-o în fiecare zi, timp de două luni.

Albanezul a declarat instanței că actul sexual era consimțit și că fata îl iubea.

Infractorul a mai spus în fața instanței: „Mă duc la închisoare pentru ceva ce nu am făcut, jur pe viața copiilor mei că spun adevărul”.

Sursa: ziarulromanesc.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA