AcasăActualitateSPRIJIN UMANITAR - Daruri pentru beneficiarii Serviciului Public Asistență Socială (FOTO)

SPRIJIN UMANITAR – Daruri pentru beneficiarii Serviciului Public Asistență Socială (FOTO)

DISTRIBUIȚI

SPRIJIN UMANITAR În preajma Sărbătorilor Pascale, Serviciul Public Asistență Socială organizează mai multe acțiuni specifice, menite să aducă bucurie în viața și sufletele beneficiarilor noștri.

În această perioadă, micuții din cadrul creșelor care aparţin de SPAS participă la ateliere de creație, unde pictează ouă și iepurași.

Copiii care provin din grupuri vulnerabile, alături de voluntarii de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” și preșcolarii de la Grădinița “Otilia Cazimir”, confecționează decorațiuni cu motive pascale.

Serviciul Public Asistență Socială nu a uitat nici de adulții cu venituri reduse. Astfel, prin intermediul unui grup de tineri, care au dovedit încă o dată implicarea comunității băimărene în sprijinirea seniorilor băimăreni aflați în nevoie, 38 de persoane vârstnice au primit pachete cu alimente și produse igienico-sanitare.

Încă 322 de pachete alimentare au fost oferite băimărenilor cu venituri reduse, persoane care beneficiază de serviciile celor două cantine sociale, coordonate de SPAS.

Reprezentanţii SPAS speră ca prin aceste acțiuni să aducă fericire și entuziasm în sufletele copilașilor, precum și o rază de speranță în inimile adulților, care așteaptă cu emoții Sărbătoarea Învierii.

sursa INFO şi FOTO

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA