Acasăsinucidere maramuresSPRIJIN - România, Bulgaria şi Grecia vor lua măsuri pentru a spori...

SPRIJIN – România, Bulgaria şi Grecia vor lua măsuri pentru a spori cooperarea în domeniul apărării

spot_img

DISTRIBUIȚI

Miniştrii Apărării din România, Bulgaria şi Grecia au convenit ca statele lor să ia măsuri concrete pentru a spori cooperarea în acest domeniu, în urma unei întâlniri care a avut loc la Luxemburg, informează Novinite.com.

Întâlnirea a fost organizată la iniţiativa ministrului bulgar al Apărării, Nikolai Nenchev, iar la discuţii au mai participat ministrul român al Apărării, Mihnea Motoc şi omologul său grec, Panos Kammenos.

În timpul reuniunii, care a avut loc în cadrul Consiliului pentru Afaceri Externe ale UE, miniştrii Apărării din cele trei state au convenit asupra nevoii de intensificare a cooperării şi a comunicării la toate nivelurile, a informat biroul de presă al Ministerului bulgar al Apărării.

Ei au discutat chestiuni privind criza migraţiei şi probleme din cadrul structurii de securitate. Aceştia au mai convenit asupra nevoii unor acţiuni comune în faţa fluxului de refugiaţi.

Fiecare reprezentant al celor trei state şi-a exprimat dorinţa de a se implica mai mult în problemele vecinilor. Aceştia au stabilit că măsuri concrete pentru a spori cooperarea vor fi discutate începând cu săptămâna viitoare.

Mediafax

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA