AcasăslolvaciaSPRIJIN - Omul lui Johannis din campanie, în echipa pentru proiectul Baia...

SPRIJIN – Omul lui Johannis din campanie, în echipa pentru proiectul Baia Mare, Capitală Culturală

DISTRIBUIȚI

Din echipă face parte și omul responsabil pentru comunicarea online în campania președintelui României, Klaus Iohannis.

Municipiul Baia Mare face pași curajoși în competiția pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii. După cooptarea finlandezei Suvi Innila (managerul celui mai bun proiect implementat în cadrul acestui program european, directorul programului Turku 2011 Capitală Europeană a Culturii) în susținerea proiectului comunității băimărene în această competiție, primarul Cătălin Cherecheș a atras alți doi specialiști importanți în echipa sa.

Este vorba despre sibianca Andreea Ciortea, numită luni, 7 septembrie 2015, cu acordul Consiliului Local, director executiv al Fundației Baia Mare 2021, entitatea care coordonează proiectul capitalei Maramureșului în această competiție. Andreea Ciortea este expert cultural și educațional și dispune de o experiență vastă în domeniu, activând ca manager de proiect în Centrul Cultural German Sibiu și implementând o serie de importante proiecte culturale în cadrul acțiunii Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Baia Mare mai are un pion important în acest demers, este vorba de Vlad Tăușance, unul dintre oamenii care l-au ajutat pe Klaus Iohannis să devină președintele României, fiind omul responsabil pentru comunicarea online. Echipa de profesioniști a Fundației Baia Mare 2021, compusă în majoritate din femei, cu excepția Directorului Artistic, Vlad Tăușance, va depune caietul de candidatura pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii pe data de 10 octombrie și va susține cauza orașului într-o prezentare în fața juriului european la începutul lunii decembrie a acestui an. (www.stiripesurse.ro.)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA