spot_img
Acasăsinucidere maramuresSPRIJIN LA NIVEL ÎNALT – Hillary Clinton, susținută de Michelle Obama în...

SPRIJIN LA NIVEL ÎNALT – Hillary Clinton, susținută de Michelle Obama în cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA

DISTRIBUIȚI

SPRIJIN LA NIVEL ÎNALT  Hillary Clinton are un nou aliat de nădejde în lupta împotriva lui Donald Trump pentru șefia SUA. Este vorba despre prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, care va face campanie electorală pentru candidata democrată la preşedenţia Americii la Universitatea George Mason din Virginia.

Cele două prime doamne, una fostă, alta actuală, se vor prezenta împreună, joi, la un miting din Winston-Salem, Brian Fallon, în statul Carolina de Nord, pe care consilierii de top ai lui Clinton îl privesc ca pe un stat esenţial pentru Donald Trump.

Strategia lui Clinton în Carolina de Nord, un stat care a votat pentru Barack Obama în 2008, dar care s-a întors către republicani în 2012, se bazează foarte mult pe prezenţa la vot ridicată a populaţiei afro-americane şi a alegătorilor Latino, dar şi pe o susţinere aparent puternică din partea populaţiei albe educate la nivelul de facultate. Apariţiile lui Michelle Obama în susţinerea lui Clinton au adunat, până în prezent, la fel de multă atenţie – dacă nu chiar mai multă – decât orice alt surogat de campanie.

Citește și ALEGERI ÎN SUA – Ultima dezbatere dezbatere dintre Donald Trump și Hillary Clinton

„Cred că a părut arma noastră nu atât de secretă. Ea (Michelle Obama – n.r.) ne-a depăşit aşteptările în ceea ce priveşte cât de multe evenimente a fost în stare să facă şi a fost dispusă să facă”, a declarat duminică Brian Fallon, purtătorul de cuvânt al lui Clinton. „Echipa ei continuă să ne surprindă cu disponibilitatea de care dă dovadă şi nu putem, din punctul nostru de vedere, să o punem în valoare cum trebuie”, a precizat Fallon. El a adăugat despre Michele că „a fost un star rock absolut”, anunță Adevărul.

De asemenea, este bine cunoscut mesajul anti-Trump lansat de Barack Obama de la începutul campaniei.

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA