AcasăAdministrațieSPRIJIN FINANCIAR DE LA CJ - Patru sportivi ai Asociației Club Sportiv...

SPRIJIN FINANCIAR DE LA CJ – Patru sportivi ai Asociației Club Sportiv Aqua 1969 Baia Mare, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta

DISTRIBUIȚI

SPRIJIN FINANCIAR DE LA CJ Aleșii județeni au aprobat, în ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Maramureș, alocarea unui sprijin financiar, din rezerva bugetară, pentru Asociația Club Sportiv Aqua 1969 Baia Mare.
Patru sportivi ai clubului băimărean vor participa la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, care va avea loc în intervalul 14-20 august.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș a arătat că Marian Slavic, Claudiu Haidu, Cosmina Briban și Cristian Marc sunt sportivi/ antrenori din Baia Mare, foști componenți ai lotului României.

Aceştia, în urma participării la Campionatul Național de la Târgoviște, au îndeplinit baremurile pentru participarea la Campionatul Mondial de la Budapesta.

sedinta CJ2

”Am susținut și vom susține sportul pe toate palierele sale, indiferent că vorbim de sport de performanță sau de sportul de masă.

Acești înotători băimăreni au făcut și continuă să facă cinste județului Maramureș, iar în vederea participării la Campionatul Mondial de Natație din Budapesta am alocat un sprijin financiar în sumă de 5.000 de lei, care acoperă partea de cazare a sportivilor noștri.

Noi le dorim mult succes în competițiile care vor urma în Budapesta și îi așteptăm să revină acasă cu cât mai multe medalii”, a declarat Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA