spot_img
AcasăActualitateSPRIJIN DIN PARTEA ROTARIENILOR - Spaţii de joacă pentru copiii internaţi  la...

SPRIJIN DIN PARTEA ROTARIENILOR – Spaţii de joacă pentru copiii internaţi  la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

SPRIJIN DIN PARTEA ROTARIENILOR  Spaţii de joacă pentru copii, o sală pentru tratamente şi un salon al Secţiei de Pediatrie a Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare au fost complet renovate. Au fost înlocuite geamurile, uşile. Totul a fost făcut de membrii Clubului Rotary Baia Mare.

Mioara Bogdan, preşedinte Club Rotary 2016, a declarat: „Au trecut şase luni de când am organizat Balul Rotary şi iată că am reuşit să strângem aproape 40.000 de lei. Întreaga sumă a fost utilizată pentru renovarea şi amenajarea a două spaţii de joacă pentru copii, a unui salon şi a unei săli pentru tratamente.

Aduc mulţumiri tuturor oamenilor implicaţi, în special colegilor mei Ecaterina Ștrempel şi Anca Mănescu. Cu siguranţă comunitatea a fost sensibilizată iar acest proiect va continua”.

Gabriela Hofer, manager Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare: „Este o zi minunată pentru noi. Iată că facem recepţia lucrărilor realizate de Clubul Rotary Baia Mare.

Sunt oameni de bine care ne sprijină. Aveam nevoie de aceste spaţii de joacă având în vedere că micuţii noştri pacienţi îşi vor petrece de acum încolo într-un mod plăcut timpul liber pe care îl au între mese şi tratamente.

Noi, sprijiniţi de Consiliul Local şi Primăria Baia Mare, am achiziţionat saltele, aşternut pentru pat şi noptiere pentru Secţia Pediatrie. Le mulţumim tuturor pe această cale cu speranţa că astfel de parteneriate vor continua”.

Micuţii pacienţi au promis că vor avea grijă de spaţiile de joacă şi vor împărţi jucăriile între ei astfel încât să uite de… boală.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA