AcasămodeleSPRIJIN DE PESTE OCEAN – Românii din SUA se implică în salvarea...

SPRIJIN DE PESTE OCEAN – Românii din SUA se implică în salvarea casei lui Iuliu Maniu

DISTRIBUIȚI

Dorința de a sprijini proiectul de salvare a Casei Memoriale „Iuliu Maniu” din Bădăcin a trecut frontierele țării, ajungând chiar în Statele Unite. Acolo unde există dorință de implicare, nu mai există limite ori granițe, iar acest lucru tocmai ne-a fost confirmat.

La inițiativa unui român stabilit în Washington D.C., Dorin Munteanu, un grup de oameni s-au adunat la masa discuțiilor și au dorit să afle mai multe informații despre stadiul actual al lucrărilor de reabilitare și despre cum ar putea să contribuie la acest demers. Ei au fost puși în contact cu parohul Cristian Borz care le-a prezentat toate informațiile pe care acești oameni le cereau. În urma întâlnirii virtuale, grupul s-a arătat mișcat de povestea casei și a decis să contribuie cu o donație în valoare de 2.100 $.

Dincolo de colecta lor care este foarte bine-venită, mai ales acum când ne aflăm în impasul de a ne achita datoriile, un lucru la fel de important este faptul că ecoul campaniei noastre rezonează departe și ajunge la urechile celor sensibili la ideea de a salva.

O donație simbolică a venit din partea ambasadorului României în SUA, George Maior, care a vrut să facă parte din acest măreț proiect. Se pare că această Casă va deveni o piesă în patrimoniul sufletesc mondial dată fiind implicarea de până acum a oamenilor care, indiferent de naționalitate, s-au simțit responsabili în a-și aduce aportul la păstrarea unui fragment al identității naționale.

Scopul de a vedea lucrările finalizate ne unește pe toți sub cupola acestei campanii, dând naștere unei puteri căreia nu i se poate opune rezistență. Le mulțumim tuturor celor care, într-o formă sau alta, s-au implicat în acest proiect și ne dorim ca și în viitor să avem parte de aceeași susținere. Cei care doresc să se implice o pot face donând în conturile:

Lei: RO22 RZBR 0000 0600 0208 5400
Euro: RO18 RZBR 0000 0600 0289 9205
Dolari: RO11 RZBR 0000 0600 1092 7730
Cont PayPal: [email protected]
deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Şimleu Silvaniei, jud. Sălaj.

Autor: Echipa de Campanie

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA