AcasăAdministrațieSPRIJIN BAIA MARE - Mii de pensionari și persoane cu dizabilități din...

SPRIJIN BAIA MARE – Mii de pensionari și persoane cu dizabilități din Baia Mare primesc zilele acestea tichete valorice

DISTRIBUIȚI

Aproape 9000 de pensionari și persoane cu dizabilități din Baia Mare primesc zilele acestea tichete valorice de 50 de lei din partea administrației locale, prin Direcția de Asistență Socială.

În haosul cotidianului românesc, în care suntem, după mai bine de 30 de ani de la Revoluție, într-o și mai mare instabilitate politică și socială, Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare se străduiește să fie alături de cetățeni. Când cei care ne conduc reușesc calificativul „foarte bine” doar în ceea ce privește dezbinarea populației, măsurile din ultimele luni reușind doar să sufoce și mai mult economia țării noastre, românii fiind nevoiți să lupte aproape la propriu pentru supraviețuire, la nivel local continuăm să sprijinim categoriile puternic afectate de situația în care țara noastră se află în acest moment”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Pentru al zecelea an la rând, la inițiativa primarului, 3821 de pensionari și 4728 de persoane cu dizabilități primesc din partea administrației publice locale, prin Direcția de Asistență Socială, tichete valorice în pragul sărbătorilor de iarnă.

Pentru mulți această sumă de 50 de lei, cât este valoarea tichetului pe care îl vor primi pensionarii și persoanele cu dizabilități, este un fleac. Din păcate însă, pentru pensionarii cu venituri mici și pentru persoanele cu nevoi speciale, acest sprijin este binevenit mai ales acum, când conducătorii noștri se luptă pentru putere, nicidecum pentru bunăstarea românilor! Ni se aruncă în față cifre fantasmagorice, cât de bine ne merge oficial, când realitatea este că milioane de români o duc extrem de rău, fiind o adevărată provocare să asigure pâinea cea de toate zilele…”, a mai declarat Cherecheș.

Prin acest gest de sprijin, administrația locală și comunitatea băimăreană își arată respectul pentru seniorii noștri, fiind alături și de băimărenii cu nevoi speciale.

Este un gest simbolic prin care încercăm să aducem un zâmbet și să le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru noi și pentru acest oraș. Cu toate că luptele politice și de putere, la o scală mai mică, există și în Baia Mare, la nivelul administrației locale continuăm să facem tot ceea ce este omenește posibil pentru a menține la un nivel mulțumitor pentru toți cetățenii administrarea orașului, dezvoltarea locului pe care cu toții suntem mândri să îl numim acasă. Continuăm să acționăm pentru protejarea comunității noastre în această perioadă pandemică, investind în continuare în toate domeniile importante pentru comunitatea și orașul nostru. Mai ales, nu uităm să fim alături de categoriile greu încercate, gândim noi și noi metode de a fi alături de copii, tineri, seniori și persoane cu dizabilități”, arată Cătălin Cherecheș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA