AcasăAdministrațieSPORURI NESIMŢITE - Bugetarii primesc pentru "condiţii vătămătoare" jumătate de salariu...

SPORURI NESIMŢITE – Bugetarii primesc pentru „condiţii vătămătoare” jumătate de salariu în plus în fiecare lună

spot_img

DISTRIBUIȚI

SPORURI NESIMŢITE. Majoritatea bugetarilor din Agricultură, inclusiv cei din aparatul central al Ministerului de resort, sunt răsplătiţi lunar pentru că lucrează în condiţii vătămătoare. Aceştia primesc lunar între 8% şi 15% în plus la salariul de bază pentru că performează în condiţii dificile, potrivit Economica.net.

Salariaţii care lucrează în proiecte finanţate din fonduri europene sunt stimulaţi cu 62,5% în plus la salariul de bază.

Unii dintre şefii instituţiilor subordonate Ministerului Agriculturii mai primesc şi indemnizaţii de conducere de până la 50% din salariul de încadrare.

SPORURI NESIMŢITE. Printre sporurile pe care şi le mai acordă bugetarii din Agricultură se numără sporul de audit, de control financiar preventiv, sporul de doctorat şi pentru condiţii „deosebite”.

Spor de condiţii vătămătoare şi stimulente de peste 2.300 lei pe lună pentru unii dintre angajaţii Ministerului Agriculturii.

Personalul din cadrul aparatului central al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale beneficiază de spor pentru condiţii vătămătoare, în cuantum de 10% din salariul de bază.

În luna aprilie anul acesta, 803 angajaţi ai Ministerului de resort au primit acest spor.

În medie, aproape 177 lei primeşte lunar fiecare dintre beneficiari pentru că lucrează în condiţii vătămătoare.

Informaţiile pe larg le găsiţi pe Economica.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA