AcasăEvenimentSportSportivii de la LPS Baia Mare se pregatesc pentru Campionatele Mondiale din...

Sportivii de la LPS Baia Mare se pregatesc pentru Campionatele Mondiale din Qatar (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inotatorii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare se pregatesc pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in Qatar. La aceasta competitie vor fi prezenti Robert Andrei Glinta, Andrei Roman si Alin Coste.
Sportivi antrenati de profesorul Adrian Gherghel se pregatesc pentru un nou concurs important. Este vorba de Campionatul Mondial in bazin scurt, de 25 de metri, care se va desfasura in Doha, Qatar. Asta dupa ce, recent, inotatorii, s-au reintors din China, acolo unde au doborit recordurile nationale.

Adrian Gherghel – director LPS Baia Mare: „Este o competitie foarte importanta pentr noi. Speram sa participam cu cei trei sportivi, Robert Andrei Glinta, Andrei Roman si Alin Coste. Ne bucuram ca la Olimpiada de Tineret de la Nanjing, China, fiecare dintre sportivii prezenti aici au reusit sa stabileasca noi recorduri nationale si sa se califice in finalele probelor pe care le-au inotat. Speram ca in viitor sa mearga mai bine avind in vedere ca baietii isi doresc sa se califice la Campionatele Mondiale de Natatie pentru Seniori care se vor desfasura in 2016”
La Olimpiada de Tineret de la Nanjing, China, inotatorii s-au calificat in finalele probelor pe care le-au inotat, stabilind recorduri nationale. Robert Andrei Glinta a stabilit doua recorduri nationale in porba de 100 m spate, 55.10, si 50 m spate – 26.63, in timp ce Andrei Roman in proba de 100 m bras – 1.03.63.

Robert Andrei Glinta:„A fost o competitie foarte reusita. Mi-am imbunatatit timpii si am cucerit un loc V in proba de 100 m spate si un loc VII la 50 m spate, reusind sa dobor recordurile nationale. Am renuntat la vacanta de vara dar a meritat acest lucru”.
Andrei Roman: „Competitia din China a fost cel mi important concurs pentru mine. M-am calificat in semifinala si am reusit sa stabilesc un nou record national in porba de 100 m bras, 1.03.63. Sunt multumit de rezultatele obtinute la aceasta competitie importanta si sper ca anul viitor sa fiu prezent la Campionatul Mondial de Seniori”.

Campionatele Mondiale in bazin scurt se vor desfasura in luna decembrie. Dupa o mini vacanta de doar citeva saptamini sportivii si-au reluat de ieri antrenamentele. Acestia spera sa fie in forma maxima si pentru aceasta ultima competitie importanta a anului 2014. Inotatorii au un obiectiv important de stabilit la acest concurs. Realizarea timpilor de calificare la mondialele de seniori din 2015.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA