spot_img
AcasăAlteleEconomicSporește activitatea din departamentul payroll cu un soft salarii

Sporește activitatea din departamentul payroll cu un soft salarii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Eficientizarea calcului salarial printr-un soft salarii, care genereaza fluturas de salariu pentru angajații companiei tale este un subiect de discuție în mediul profesional în ultima vreme. Aceste soluții vin într-adevăr în sprijinul tău, mai ales prin reducerea timpului de lucru necesar sarcinilor administrative.

Noi dorim să îți prezentăm în detaliu avantajele pe care ți le va aduce tehnologizarea procedurilor din afacerea ta. Un soft salarii prin care se automatizează procesele legate de calculul salarial și cu ajutorul căruia se genereaza fluturas de salariu este de mare folos într-o companie ce își dorește să economisească resurse materiale și umane, resurse pe care să le poată folosi într-o altă direcție. Un astfel de program te ajută chiar și în relația cu instituțiile statului, prin depunerea de formulare și declarații.

Un soft salarii, cheia spre eficientizarea operațiunilor de payroll

Contribuie la modernizarea procedurilor interne ale companiei tale și apelează la soluții eficiente, precum soft salarii, prin care se generează fluturas de salariu cu rapiditate. Aceste soluții vin în sprijinul departamentelor de HR și payroll prin reducerea volumului de muncă destinat calcului salarial. Sarcinile acestora se automatizează și astfel va rămâne mai mult timp pentru generarea de idei noi, care să ajute la dezvoltarea companiei pe diferite planuri.

Gestionarea reținelor salariale simple și complexe sau un calcul salarial actualizat în funcție de cursul valutar sunt posibile cu ajutorul unui soft salarii. Totodată ai o evidență clară asupra contribuțiilor plătite ca angajator direct din aplicație, prin faptul că există o vizibilitate asupra calculelor și a rapoartelor specifice. Genereaza fluturas de salariu pentru fiecare angajat, iar mai apoi îl poți trimite către acesta în format electronic.

Salariații pot primi fluturașii în format PDF sau prin SMS, fără întârziere, iar transmiterea datelor complexe despre salariul lor le oferă o transparență totală în legătură cu banii câștigați lunar. Prin această metodă, compania scapă de procedura de distribuire a fluturașilor către fiecare angajat în parte. Reduci astfel costurile materiale, iar angajatul se simte mai informat și în siguranță în privința drepturilor sale salariale, dar și a contribuțiilor care se i se retrag din suma totală.

Un soft salarii îți permite și salvarea datelor, iar în cazul unor situații neprevăzute poți apela la un back-up al acestora. Când se genereaza fluturas de salariu, există opțiunea de a alege mai multe formate în care să fie exportate. În acest mod, selectezi modelul care ți se pare cel mai ușor de înțeles pentru angajații tăi. Programele de acest gen sunt dezvoltate pentru a avea o interfață cât mai intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul.
Module precum soft salarii, în care se genereaza fluturas de salariu cu ușurință, sunt configurabile conform necesităților fiecărei companii în parte. De asemenea, actualizările legislative sunt prezente în astfel de programe pentru a te scăpa de efort. Totodată, ai parte de suport specializat care să te îndrume rapid în rezolvarea diverselor dificultăți ce pot apărea.

Alege soluții performante pentru compania și folosește un soft salarii

Consideri că soluțiile software prezentate în acest articol pot fi de folos companiei tale? Ai nevoie de un de soft salarii care genereaza fluturas de salariu și care să îți eficientizeze procedurile din domeniul payroll? Atunci poți apela la specialiștii UCMS by AROBS, o companie cu o vechime de 25 de ani pe piața din România. Aplicația dezvoltată de aceștia generează lunar 300.000 de fluturași de salariu din diferite domenii ale mediului privat românesc. Pentru a intra în dialog cu ei, contactează-i prin e-mail la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424. Aceștia îți pot recomanda cele mai performante programe care să răspundă nevoilor tale complexe.

Sursă foto: Freepik.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA