AcasăslolvaciaSPONSOR - Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu revine, cu susținere financiară

SPONSOR – Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu revine, cu susținere financiară

DISTRIBUIȚI

Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu va fi relansată, cu susținere dinspre eMag, într-un eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Potrivit unui anunț trimis de agenția care se ocupă de eveniment, „Dan C. Mihailescu intoarce pagina spre o noua emisiune”.

Anunțul nu precizează unde va fi difuzată emisiunea prezentată de Dan C. Mihăilescu: la un post TV sau pe online, doar că, în cadrul evenimentului, „noul format al emisiunii va fi prezentat detaliat de Dan C. Mihailescu si Iulian Stanciu, CEO al eMag”.

Reamintim că, la sfârăitul anului trecut, Pro TV a renunțat după 15 ani la emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea. Potrivit criticului literar, care a făcut anunțul pe blog, principala problemă a fost sursa de finanțare. Criticul preciza că şefa Ştirilor Pro TV a lăsat deschisă o cale de revenire, cu condiţia găsirii „unei surse credibile şi «cu blazon» de sponsorizare, de talia BNR, BOR, British Council şi altele asemenea. Ceea ce, pe unul nedotat socialmente şi financiar ca mine, îl depăşeşte în chip flagrant.”

Emisiunea care a fost scoasă de Pro TV din grilă avea o medie de peste 400.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii țări. Cifra reprezintă media emisiunilor cu Dan C. Mihăilescu difuzate de Pro TV în perioada 1 ianuarie – 4 decembrie. La orașe, în același interval, audiența programului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, adică 2,2 rating.

Sursa: paginademedia.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA