AcasămodeleSPIDERMAN DIN DEJ – Pentru un live pe Facebook, s-a urcat în...

SPIDERMAN DIN DEJ – Pentru un live pe Facebook, s-a urcat în vârful podului care susține conducta de apă a orașului (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

SPIDERMAN DIN DEJ  Vremea frumoasă, astenia de primăvară (care oricum e departe încă) sau prea mult RedBull, l-au făcut pe un dejean să prindă aripi în sfântă zi de duminică. Și asta nu e tot…ca bonus a primit și abilități de Spiderman, relatează Dejeanul.ro.

„Omul Paiangăn” de Dej și-a pus în gând încă de dimineață să ajungă în vârful podului care susține conducta de apă a orașului în traversarea râului Someș. Zis și făcut! Nici înălțimea de peste 10-15 metri a acestuia sau lipsa unui echipament de protecție nu l-au putut opri. De fapt, singurul echipament pe care l-a avut asupra lui a fost telefonul mobil, pe care, evident, l-a folosit pentru a transmite totul LIVE pe Facebook.

SPIDERMAN DIN DEJ 2

După o ascensiune de câteva minute cu mâinile goale, când pe cablu, când sub cablul metalic care susține podul, „Omul Paiangăn junior” a reușit să ajungă în vârf. Și-a tras sufletul preț de câteva clipe, a stat de vorbă cu fanii de pe Facebook, după care a reușit să se întoarcă în siguranță cu picioarele pe pământ.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA