spot_img
AcasăActualitateSocialSPECTATORI „VIP” – Un cinematograf din Timișoara a reluat de la început...

SPECTATORI „VIP” – Un cinematograf din Timișoara a reluat de la început un film din cauză că doi judecători au întârziat

DISTRIBUIȚI

SPECTATORI „VIP”  Unul dintre cinematografele din centrul comercial Iulius Mall din Timişoara a “găzduit”, recent, un incident mai puţin obişnuit, care a scandalizat o sală întreagă de spectatori, informează Banatulazi.

Operatorii de la videoproiectoare au decis ca reprezentaţia filmului de desene animate Berzele să fie reluată, după aproape un sfert de oră de la începerea vizionării, din cauza întârzierii unor spectatori din categoria VIP.

„Filmul a fost întrerupt după aproape 15 minute de la începerea reprezentaţiei, s-au aprins luminile, în ciuda vociferărilor din sală, pentru ca doi adulţi care însoţeau un grup de copii să-şi găsească locurile. Voiau neapărat ca ultimele trei rânduri să fie eliberate, pentru că acolo aveau biletele. După o serie de parlamentări şi discuţii în contradictoriu cu plasatoarele din sală, situaţia s-a aplanat, spectatorii care ocupaseră locuri pe cele trei rânduri, la începutul filmului, fiind mutaţi în altă parte”, a declarat un spectator pentru Banatulazi.

Ulterior, toţi cei prezenţi în sala de cinematograf au fost nevoiţi să revadă prima parte a peliculei de desene animate, agasaţi de situaţie, întrucât operatorii au decis să pună povestea animată a Berzelor de la început.

Nici nu puteau să refuze cererea adulţilor care au întârziat, câtă vreme a fost vorba despre judecătorii Ovidiu Scărlătescu, de la Judecătoria Lugoj, şi soţia sa, Mihaela Roibu, de la Tribunalul Timiş, care au adus la film un grup de aproape 20 de copii, invitaţi la aniversarea zilei de naştere a fiului lor. Aceştia au fost recunoscuţi de o doamnă avocat, aflată, de asemenea, în sală, alături de copiii săi, care a fost nevoită să se mute pe alt rând pentru a elibera locurile rezervate de cei doi magistrați…

 

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA